golf handicap registratie handicapregistratie

Nergens goedkoper 29 euro golf handicap registratie

Waarom is golf handicap registratie goedkoper bij jullie?

Wij moeten jaarlijks een bedrag betalen aan de Nederlandse Golf Federatie voor uw pas en golf handicap registratie. De meeste aanbieders rekenen veel hogere prijzen. Ook rekenen andere aanbieders extra voor het invoeren van uw Q kaarten. Bij ons zit golf handicap registratie bij de prijs inbegrepen. Als u zich aanmeldt kunt u binnen een paar uur zelf uw gelopen Q kaarte invoeren. Heeft u geen zin dan doen wij de registratie voor u!

EGA Handicap 54 pas zonder golf handicap registratie 29 euro tot 1 april 2022.
EGA Handicap 54 pas met golf handicap registratie 29 euro tot 1 april 2022.
Kijk en vergelijk!Hoe werkt handicap registratie?

U heeft zich aangemeld als lid. Binnen een paar uur nemen wij direct contact met u op en gaan dan uitwisselen met de ngf. Binnen een paar uur hebben wij een nieuw NGF nummer (oude nummer vervalt) en mailen dan direct uw inlog van het handicap systeem. Vanaf dat moment kunt u zelf uw golf handicap registratie verzorgen via het systeem. U kunt uw gelopen Q kaarten invoeren zodat uw handicap up to date is. Wij wisselen een paar keer per dag met de NGF uit zodat uw golf handicap registratie up to date is!


Elders golf handicapregistratie en u wilt overstappen

Dit is geen probleem! U moet altijd bij uw huidige aanbieder van handicapregistratie opzeggen. Let op sommige partijen hanteren vreemde opzegtermijnen! Zodra u opgezegd heeft melden wij u direct aan bij de ngf en binnen een paar uur heeft u een nieuw nummer en inlog van het handicap systeem. Overstappen naar de goedkoopste golf handicapregistratie is nog nooit zo simpel geweest!


Voordelen golf handicap registratie


Online handicapregistratie

Persoonlijk contact

Online Golf App

Online spelstatistieken

Gratis WA Golfverzekering

Gratis golfjournaal

Golfkortingen

Golfles en golflessen kortingen

10% korting bij Golftycoon.nl

Deelname golftoernooien

En nog veel meer......


Hoe aanmelden voor de goedkoopste golf handicap registratie

Dat is heel erg eenvoudig u klikt bovenaan de menu balk op lid worden! Vult uw gegevens in en wij nemen direct daarna contact met u op om de golf handicap registratie in orde te maken. Ons streven is binnen een uur alles geregeld te hebben uw nieuwe ngf nummer en inlog van het handicap systeem. U kunt dan meteen uw gelopen Q kaarten invoeren.

Direct aanmelden golf handicap registratie kan door op de onderstaande link te drukken!
Wij nemen dan direct contact met u op.

Aanmelden golf handicapregistratie>>