golf handicap registratie handicapregistratie

Informatie over de goedkoopste golf handicapregistratie van Nederland

Aanmelden voor de goedkoopste golf handicapregistratie kan via de website. De kosten voor golf handicapregistratie zijn 29 euro inclusief NGF pas en registratie handicap. Wij zijn de goedkoopste kijk en vergelijk! Voordeel is ook dat u per maand kan opzeggen en wij rekenen geen administratie kosten. Stap nu over en betaal minder voor uw golf handicapregistratie.

EGA Handicap 54 pas zonder golf handicap registratie 29 euro tot 1 april 2022.
EGA Handicap 54 pas met golf handicap registratie 29 euro tot 1 april 2022.
Kijk en vergelijk!


Is de pas een EGA NGF Handicap pas

Wij hebben een D golfvereniging. Dit betekend dat wij geen eigen golfbaan hebben maar dat alles via internet gebeurd. De vereniging is aangemeld onder de naam Stinchting MGV met het lidnummer 769. Zodra u zich aanmeld als lid krijgt u binnen 12 dagen uw EGA NGF Handicap pas. Met deze pas kunt u wereldwijd spelen en ook direct uw gelopen Q kaarten verwerken voor uw golf handicapregistratie.


Hoe kan ik de Q kaarten invoeren

Na het aanmelden nemen wij direct contact met u op. Wij wisselen direct uit met de NGF en mailen daarna de inlog van het systeem. U kunt dan direct zelf uw golf handicapregistratie doen via het online systeem. Het systeem houdt ook uw spel en handicap statistieken bij en u kunt direct online inschrijven voor golftoernooien. Online golf handicapregistratie is nog nooit zo makkelijk geweest!

Hulp bij golf handicapregistratie

Heeft u problemen of geen zin om zelf uw Q kaarten in te voeren dan doen wij dat voor u. Wij zijn een van de weinige golfverenigingen die persoonlijk contact houden met hun leden. U hoeft alleen maar de gelopen Q kaart te mailen naar ons en verwerken deze meteen. Ook zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar voor al uw vragen over golf handicapregistratie.


Voordelen golf handicapregistratie


Online handicapregistratie

Persoonlijk contact

Online Golf App

Online spelstatistieken

Gratis WA Golfverzekering

Gratis golfjournaal

Golfkortingen

Golfles en golflessen kortingen

10% korting bij Golftycoon.nl

Deelname golftoernooien

En nog veel meer......


Aanmelden direct voor golf handicapregistratie

Aanmelden kan direct door bovenaan op de menubalk op de knop lid worden te drukken. U vult dan het het aanmeldformulier in. Wij hebben deze gegevens nodig om de aanvraag te doen voor uw NGF pas en handicapregistratie. Na het aanmelden nemen wij direct contact met u op en sturen dan meteen de inlog en uw nieuwe ngf nummer door.

Direct aanmelden golf handicap registratie kan door op de onderstaande link te drukken!
Wij nemen dan direct contact met u op.

Aanmelden golf handicapregistratie>>